Spør her om mer 

info fra BERG Toys:

Forhandler

Ser BERG produkter spennende ut? Selvsagt!

 

Vi tilbyr forhandleravtale eller agentavtale.

For å bli offisiell forhandler kreves et visst varesortiment i butikk eller på ditt eget lager - da er du også synlig som offisiell forhandler på fabrikk-nettsiden www.bergtoys.com/no BERG Norge tilbyr effektiv logistikkløsning med drop-shipment til dine kunder via vår transportør Postnord eller din egen transportør. Du har tilgang til BERG Norge sitt sortiment i nåtid.

 

Som agent har du visse forpliktelser i synlighet på ditt salgssted / nettsted, men kreves ikke stort varesortiment på ditt eget lager. BERG Norge tilbyr også her drop-shipment til dine kunder via vår transportør Postnord eller din egen transportør.

Du er synlig som agent på BERG Norge www.bergtoys.no sine nettsider. Du har tilgang til BERG Norge sitt sortiment i nåtid.

 

Ta kontakt!

  

Vårkampanje for BERG juniorserien, bli forhandler nå!

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. idag og motta forhandlertilbud.

 

juniorkampanje 1

 

 

 

postnord

Levering

Vi har Norges største BERG utvalg på lager i Norge, garantert rask levering til hele landet! Fri frakt på kjøp over kr. 490,- Du velger hjemlevering, henting med Postnord Mypack eller..les mer ...

service deler

Service

Norges største delelager for BERG produkter. Rask levering! BERG garanterer lagertid for deler på 5 år etter produksjonsstopp!

 

les mer ...

BERG Gran Tour

Utleieforretning?

Vi har solide attraktive produkter til din utleieforretning eller som aktiviteter for din aktivitetspark, campingplass, barnehage, skolefritidsordning...

les mer ...

maa ha det

Forhandler?

Ser ikke BERG produktene attraktive ut? Lyst å selge? Ta kontakt for en evnt. forhandler- eller agentavtale! 

 

  

les mer...

Test og gi tilbakemelding på våre produkter

BERG har utviklet tråbiler og trampoliner i over 30 år, men det stopper ikke der. Gjennom testing og tilbakemeldinger fra alle dere kunder kan vi utvikle våre produkter videre til deres beste! Gi gjerne dine tilbakemeldinger på mail, både ros og ris slik at vi kan formidle forbedringer! Kom og gjerne og test en del av produktene på vårt eget testanlegg, Motorikpark™ Lærdal